Celebrate Spring – Lentelabyrint

lammetje met narcissenOp het moment dat ik dit schrijf, schijnt de zon m’n kamer binnen. Het is een prachtige lentedag. In de berm en hier op het veld staan de narcissen en krokussen al blij te bloeien. Zo her en der is de bloesem al uit de knoppen. En onze hond heeft ook al behoorlijk de lentekriebels….
Aan alles is te merken dat we naar een nieuw seizoen overgaan. Heerlijk! Ontwaken uit de winterslaap. Ramen en deuren open. En tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak.

Geen metafoor zo overduidelijk als de wisseling van dit seizoen. Na de donkerte van de winter, gaat de zon weer schijnen! Een nieuw seizoen, waarin alles wat verborgen was nu weer tot volle bloei kan komen. Kriebelende energie. Nieuw leven, een nieuw begin. Alsof het leven zelf wat lichter lijkt.

20 maart Lentelabyrint

Op zondag 20 maart leg ik het lentelabyrint, symbool voor deze seizoenswisseling. Om de lente te vieren en m’n eigen lente-energie te versterken. De mentale ramen en deuren lekker open en een frisse wind door m’n hoofd. Weer met een heldere en frisse blik kunnen kijken. Geïnspireerd en ruimte geven aan wat tot boei kan komen.
Ik nodig je van harte uit om het lentelabyrint mee te lopen.

Wanneer: zondag 20 maart 2016
Waar: Koetshuis, Staatsbosbeheer Landgoed Elswout (*), Elswoutlaan 12-22, Haarlem/Overveen.
Tijd: van 10-12 uur

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@basicbalance.nl ovv lentelabyrint.

Deelname is gratis.
Een vrijwillige bijdrage voor de CliniClowns wordt op prijs gesteld.
CliniClowns verzorgt magische momenten voor zieke kinderen.
Een labyrint kan een magisch moment zijn voor jezelf.

(*) Deze locatie is onder voorbehoud.

No comments yet.

Geef een reactie